Tel:+47 776 007 00 post@delebil.se

KUNDESERVICE

Kjøpvilkår:

Sammendrag av innkjøps- og leveringsbetingelser Alle priser inkluderer mva. Frakt vil bli lagt til og vises i handlekurven før du bestiller. For å bestille, må du kunne motta e-post for å bekrefte og fullføre et kjøp. Du betaler via Klarna sine betalingsløsninger, via kort ,faktura eller kontokjøp. I henhold til forbrukerloven, har du rett til å avbestille kjøpet innen 14 dager, da betaler du returfrakten selv. Hvis delen er feil ved levering eller skadet/defekt, reklamerer du til oss og bildelen blir erstattet med tilsvarende del eller kjøpet kreditert. Hvis du vil angre på kjøpet ditt, klage eller har spørsmål om pågående levering, logger du deg på Min side og legger inn sakene dine der, og du vil få rask kontakt med oss.

Kjøp

Disse vilkårene gjelder, med mindre annet er avtalt, for alle avtaler som Delebil inngår med privatpersoner. Avtalen gjøres samtidig med at Delebil bekrefter bestillingen. Ved bestilling aksepterer du de generelle vilkårene.

Pris

Alle priser oppgitt på nettsiden er oppgitt inkludert moms og totalprisen før bestilling inkluderer frakt, men ikke noen faktureringsavgift.

Leverings- og fraktvillkår

Hvis du bestiller flere bildeler, kan varene komme i flere forsendelser, delvis fordi bil deler er ofte vanskelig å pakke sammen, og delvis fordi delene kan komme fra varehus over hele landet. Leveringstiden kan variere for bildeler bestilt fra forskjellige varehus. Delebil er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser som følge av at annonserte leveringstider overskrides.

Angrerett

Ved kjøp i vår nettbutikk gjelder alltid den gjeldene lovbestemte regler og paragrafer i henhold til gjeldende lovverk.

Sikkerhet og personvern

For å kjøpe fra oss, vil vi at du skal legge et telefonnummer som vi kan nå deg. Vi bruker det bare hvis vi har spørsmål om bestillingen din, for eksempel hvis en av våre selgere finner at bildelen ikke passer inn i bilen din. Vi vil ikke sende reklame eller informasjon eller lignende til deg via telefon. Vi bruker imidlertid mobilnummeret ditt til å varsle om forsendelsen din via SMS, hvis du har fylt ut at du ønsker det.

Personlige data behandlet av Delebil er lagret og / eller behandlet i vårt bedriftsdatasystem i samsvar med gjeldende databeskyttelseslover. I den utstrekning Delebil håndterer dine personopplysninger, forplikter Delebil seg til å respektere og beskytte denne informasjonen i samsvar med gjeldende lovgivning.

Firmaansvar

Nettbutikken drives av Atracco Tromsö AB  (organisasjon nr. 884279682 MVA). Selskapets adresse er Ringveien 90, 9018 Tromsö, Norge

Kundeservice

Har du spørsmål angående delebil, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi hjelper deg med spørsmål knyttet til for eksempel hvordan du handlerl, våre vilkår, bestillingshistorikk og klager. Du kontakter oss via e-post: kundeservice@delebil.no. Vi er tilgjengelig mandag til fredag mellom kl 08.00-17.00. Hvis du har en pågående bestilling eller har opprettet en konto hos oss, vil dialogen være best hvis du logger deg på kontoen din (Min side på Delebil) og kommuniserer med oss der.