Tel:+47 776 007 00 post@delebil.se

Handle for bruktbil reservedeler online

1. Begynn alltid med å skrive inn ditt registreringsnummer.

Med ditt registreringsnummer identifiserer vår hjemmeside hvilke deler som passer til din bil. Ved hver forespørsel eller bestilling trengs også ditt registreringsnummer slik at vi kan sikre at bildelen passer.

2. Artikkelnummer eller originalnummer på din bildel matcher best.

Beste og hurtigste metoden for å finne rett bildel er om du leter opp artikkelnummer eller originalnummer på din bildel og skriver inn det direkte i Artikkelnummersøk under "Flere søkealternativ"

Eksempel på artikkelnummer på en startmotor. Klikk på "Flere søkealternativ" og skriv inn nummeret.

3. Skriv inn bildelens navn. Velg bildel i listen eller be om hjelp.

Når du begynner å skrive inn din bildel får du forslag på bildelsnavn. Velg det som passer. Når du klikker på søk får du opp en liste med deler som kan passe din bil. Vi presenterer bildelene i relevansorden, dvs. bildeler som kommer høyt opp passer med større sannsynlighet. Om du synes det er vanskelig å finne, klikk på HJELP-knappen så veileder vi deg.

4. Gjør en forespørsel, et kjøp eller lagre innkjøpslisten.

Når du har funnet din bildel så klikker du på VELG. Deretter fyller du på dine opplysninger i kassen.

Om du ikke får treff på bildel eller kjenner deg usikker klikker du på forespørsel i innkjøpslisten så får du svar innen noen timer i løpet av våre åpningstider. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne de deler du søker!

5. Lagre din innkjøpsliste på Min side.

Når du har en innkjøpsliste kan du velge å lagre den til Min side, gunstig om du f eks vil fortsette å søke videre senere eller om du har flere biler du søker deler til.

6. Fyll på dine opplysninger i kassen.

For å kjøpe bildeler legger du opp en konto eller logger inn på den konto du har for hånden. Du kan behøve å komplettere dine opplysninger om du tidligere bare har lagret innkjøpslister på Min side.

7. Betal og avslutt ditt kjøp.

Du betaler sikkert og smidig med forskuddsbetaling til konto 4750 15 87652. Når pengarne er inne på kontot vårt skikkes delen.

8. Ordrebekreftelse per mail og levering med Posten.

Ved avgitt bestilling får du en ordrebekreftelse via mail og på Min side finnes ditt kjøp under fanen Ordrehistorikk. Alle forsendelser går med posten som brev eller pakke. Om du bestiller på formiddagen går som regel bildelen i vei samme dag.

9. Returer via Min side

Om du av noen grunn må sende tilbake bildelen til oss gjør du det via retur-knappen som finnes under aktuell Bestilling på Min side. Regler omkring returer finner du under Kundeservice.